
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'échalotes en morceaux
- 10 brins de thym frais les feuilles uniquement
- 170 g de Porto
- 100 g de sirop de grenade
- 900 g de filet de bœuf ouvert en papillon pour une roulade (voir conseils)
- ¾ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir moulu
- 250 g de farce maison (voir conseils)
- 50 g de graines de grenade et plus pour le décor
- 30 g de moutarde de Dijon
- 30 g de beurre en morceaux
- 800 g d'oignons rouges en rouelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 291 kcal / 1220 kJ
- Białko
- 27 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Węglowodany
- 23 g
- Błonnik
- 3 g