Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g de azúcar refinada, o al gusto
- 900 g de crema (35% grasa)
- 8 yemas de huevo
- 1 vaina de vainilla, sólo las semillas
- azúcar, para espolvorear
- 350 g de frutas, tropicales (p. ej. mango, kiwi, piña, pitaya, etc.), en cubos (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1991 kJ / 474 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 7 mg
Alternatywne przepisy
Pavlova con coulis de frambuesa, higos y granada
6u.
Mojito virgen de maracuyá
10min
Pay dátil y nuez
1h 10min
Coulis de frutos rojos frescos
10min
Betún de vainilla
5 Min
Mousse de cilantro
2h 20 min
Helado de caramelo y sal TM6
14 Std.
Tiramisú
3h 15min
Crème brûlée de café TM6
15min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20min
Waffles
40min
Mostachón de frutos rojos
1h 30 min