Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de chocolate amargo, para repostería (ver información)
- 30 g de manteca de cacao (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 12726 kJ / 3030 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 357 g
- Tłuszcz
- 205 g
- Tłuszcz nasycony
- 120 g
- Błonnik
- 34 g
- Sód
- 99 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Praliné de avellanas TM6
25min
Caramelo inglés a mi manera TM6
30min
Temperado de chocolate sobre mármol (tableado)
30min
Ganache de chocolate
35min
Barra de chocolate y caramelo salado TM6
1h 50min
Crema de cacahuate
10min
Soletas
50min
Curd de limón TM6
20min
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10min
Salsa cátsup
25min
Salsa de caramelo TM6
1h 30 min
Mezcla infalible
5 Min