Urządzenia i Akcesoria
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
600 gramos
Składniki
-
600 g de chocolate amargo para repostería (ver información)
-
30 g de manteca de cacao (opcjonalnie) en trozos o chispas
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramos
Sód
20 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
2502 kJ /
598 kcal
Tłuszcz
42.6 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
24.5 g
Węglowodany
45.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
POSTRES CON CHOCOLATE
25 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pasta de jitomate
2 godz. 40 min
Temperado de chocolate sobre mármol (tableado)
30 min
Curd de limón TM6
20 min
Leche de almendras
12 godz.
Palanqueta de cacahuate TM6
1 godz. 30 min
Crema de cacahuate
10 min
Mezcla infalible
5 min
Puré de jitomate básico
35 min
Salsa de caramelo
1 godz. 30 min
Nutella
1 godz.
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10 min
Barra de chocolate y caramelo salado TM6
1 godz. 50 min