Urządzenia i Akcesoria
卤味全家福
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
5 人份
Składniki
-
油30 克
-
葱 切段25 克
-
干辣椒 切段4 个
-
姜 切片30 克
-
蒜头 切片40 克
-
鸡高汤2800 克
-
老抽50 克
-
蚝油60 克
-
冰糖40 克
-
盐20 克
-
生抽100 克
-
香干 约250克8 块
-
鹌鹑蛋 熟的去壳的15 - 20 颗
-
卤料包2 个
-
鸭掌 一切二,焯水洗净300 克
-
鸭胗 焯水洗净300 克
-
鸭脖 切块,焯水洗净350 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1268 mg
Białko
38.9 g
Kalorie
1791.6 kJ /
428.6 kcal
Tłuszcz
24.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品善厨
40 Przepisów
Chiny
Chiny