荞麦鸡胸核桃色拉配蓝波奶酪汁

荞麦鸡胸核桃色拉配蓝波奶酪汁

5.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 人份

Składniki

  • 鸡胸肉 切片
    120 克
  • 美乃滋
    20 克
  • 蓝波奶酪 切块
    50 克
  • 稀奶油
    60 克
  • 牛奶
    35 克
  • 柠檬汁
    10 克
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 700 克
  • (约1茶匙)
    5 克
  • 荞麦
    50 克
  • 混合生菜
    70 克
  • 核桃仁
    20 - 30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2643.5 mg
Białko 52 g
Kalorie 4201 kJ / 1005 kcal
Tłuszcz 70 g
Błonnik 6.1 g
Tłuszcz nasycony 22.6 g
Węglowodany 48.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...