Urządzenia i Akcesoria
荞麦鸡胸核桃色拉配蓝波奶酪汁
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 人份
Składniki
-
鸡胸肉 切片120 克
-
美乃滋20 克
-
蓝波奶酪 切块50 克
-
稀奶油60 克
-
牛奶35 克
-
柠檬汁10 克
-
盐1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
水700 克
-
盐 (约1茶匙)5 克
-
荞麦50 克
-
混合生菜70 克
-
核桃仁20 - 30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2643.5 mg
Białko
52 g
Kalorie
4201 kJ /
1005 kcal
Tłuszcz
70 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
22.6 g
Węglowodany
48.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬日暖锅料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny