Urządzenia i Akcesoria
沙茶羊肉拌炒飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 人份
Składniki
-
水1200 克
-
米 洗淨、瀝乾150 克
-
沙茶醬3 ½ 大匙
-
火鍋羊肉片110 克
-
香油1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
蒜頭10 克
-
嫩薑5 克
-
新鮮紅辣椒5 克
-
蠔油1 大匙
-
空心菜 梗葉分開,切段130 克
-
鹽¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
19 g
Kalorie
2460 kJ /
588 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣味拌炒飯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan