Urządzenia i Akcesoria
Terter med bokhvete og sopp
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
24 stykker
Składniki
Deig
-
bokhvetekorn200 g
-
salt¼ ts
-
smør, usaltet delt i biter100 g
-
vann50 g
-
egg plomme1
-
glutenfri melblanding til dryssing (se tips)
Fyll
-
parmesanost delt i biter (3 cm)40 g
-
brun sopp, fersk300 g
-
gul løk delt i fire (ca. 130 g)1
-
flatbladet persille, fersk kun blader1 kvist
-
smør, usaltet20 g
-
vegetabilsk olje20 g
-
glutenfri melblanding1 ss
-
helmelk100 g
-
egg1
-
kremfløte, 35 % fett50 g
-
salt1 ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
muskatnøtt, malt1 klype
-
gressløk, fersk delt i små biter, til pynt10 kvister
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stykke
Sód
168.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
330.7 kJ /
78.7 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfri mat
94 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ciabattine
Brak ocen
Vegetariske pølseruller
Brak ocen
Australske Kjøttpaier
Brak ocen
Havrekjeks
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 godz. 35 min
Quinoamuffins med skinke og ost
1 godz. 30 min
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Brak ocen
Speltpizza med sikori og taleggio
Brak ocen
Vannkringle
1 godz.
Potetlefse
1 godz.
Terte med purre og skinke
1 godz. 55 min