BBQ kyllingvinger

BBQ kyllingvinger

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porsjoner

Składniki

  • løk, gul (ca. 120 g), delt i to
    1
  • hvitløksfedd
    1
  • tomatsaus (glutenfri) (se tips)
    250 g
  • cider eddik
    50 g
  • honning
    50 g
  • brunt sukker
    100 g
  • Worcestershire saus (glutenfri) (se tips)
    2 ss
  • vann
    60 g
  • paprikakrydder
    ½ ts
  • kyllingvinger, med skinn (see Tips)
    1000 g
  • vårløk delt i tynne skiver, til pynt (valgfritt)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 373.2 mg
Białko 27.9 g
Kalorie 2140.8 kJ / 509.7 kcal
Tłuszcz 29.2 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 8.9 g
Węglowodany 34.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie