Urządzenia i Akcesoria
Rosmarin- og havsaltkjeks
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porsjoner
Składniki
-
rosmarin, fersk kun blader2 kvister
-
tahini100 g
-
kokosolje80 g
-
egg2
-
sesamfrø, svarte (se tips)30 g
-
kokosmel80 g
-
havsalt, flak pluss ekstra til dryssing½ ts
-
malt svart pepper2 klype
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
424.5 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1382.2 kJ /
329 kcal
Tłuszcz
29.2 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
15.6 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfri mat
94 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ciabattine
Keine Bewertungen
Vegetariske pølseruller
Keine Bewertungen
Australske Kjøttpaier
Keine Bewertungen
Havrekjeks
Keine Bewertungen
Kjøttpaier med rosmarin
Keine Bewertungen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 Std. 35 Min
Quinoamuffins med skinke og ost
1 Std. 30 Min
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Keine Bewertungen
Speltpizza med sikori og taleggio
Keine Bewertungen
Vannkringle
1 Std.
Potetlefse
1 Std.
Terte med purre og skinke
1 Std. 55 Min