Muffins med spinat og fetaost

Muffins med spinat og fetaost

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porsjoner

Składniki

  • smør, usaltet for greasing
  • spinatblad, fersk
    130 g
  • tomat, tørket
    40 g
  • yoghurt, alle typer
    100 g
  • egg
    2
  • riskliolje
    30 g
  • vann
    60 g
  • brunt rismel (se tips)
    80 g
  • maisstivelse
    30 g
  • bokhvetemel (se tips)
    20 g
  • glutenfritt bakepulver (se tips)
    1 ts
  • natron
    ½ ts
  • salt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    1 klype
  • fetaost, laget på kumelk delt i biter (ca. 1 cm)
    80 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 560.5 mg
Białko 8.3 g
Kalorie 1151.3 kJ / 274 kcal
Tłuszcz 16.5 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Węglowodany 21.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie