
Urządzenia i Akcesoria
Passion Fruit Tart with Meringue
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Pastry Crust
-
lemon1
-
large eggs divided2
-
sugar5 oz
-
unsalted butter in pieces7 oz
-
salt1 pinch
-
all-purpose flour plus extra to dust14 oz
-
baking powder1 tbsp
Filling
-
large eggs divided8
-
heavy whipping cream14 oz
-
sugar4 ½ oz
-
passion fruit juice blend6 oz
Meringue Topping
-
sugar5 ½ oz
-
salt1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
691.1 kcal /
2891.4 kJ
Białko
16.3 g
Tłuszcz
26.3 g
Węglowodany
99 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Sód
289.9 mg