Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 150 g de azúcar moreno
- 1 huevo
- 200 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de polvo de hornear
-
100
g de pepitas de chocolate negro
lub 100 g de chocolate negro (70% de cacao) - 70 g de caramelos duros de azúcar y mantequilla (tipo Werther's Original®) cada uno en 4 trozos
- 1 cucharadita de sal en escamas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 329 kJ / 78 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 9.9 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 24.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Muffins tres chocolates
40min
Costrada de Aoiz (Navarra)
2h
Galletas animal print
1hod. 30min
Muffins de chocolate y muffins de manzana y canela
1h 20min
Cookies con Lacasitos®
45min
Galletas danesas
35min
Galletas para decorar
1hod. 30min
Red velvet cupcakes
1h
Galletas de jengibre (gingerbread)
1h 15min
Brownie con pistachos
1hod. 30min
Muffins con pepitas de chocolate
1h
Tarta de zanahoria (Carrot cake)
1j 50 menit