海鲜炖粉丝

海鲜炖粉丝

4.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
1 人份

Składniki

  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 10 克
  • 2 片
  • 梭子蟹 约130克,切块
    1 只
  • 蘑菇 切片
    40 克
  • 新鲜的虾
    5 - 6 只
  • 料酒
    20 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 400 克
  • 生抽
    5 克
  • (约1克)
    ¼ 茶匙
  • 粉丝 水里泡软后净重约200克
    1 把
  • 芹菜 切段
    40 克
  • 切末
    1 根
  • 蟹肉棒 剥碎
    2 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1505.7 mg
Białko 36.7 g
Kalorie 2838 kJ / 679 kcal
Tłuszcz 15.4 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 96.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...