Urządzenia i Akcesoria
金枪鱼柚子醋拌饭
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
1 人份
Składniki
-
白米饭 热的200 克
-
寿司醋15 克
-
牛油果 去皮去核取果肉,切块70 克
-
特级初榨橄榄油25 克
-
盐2 小撮
-
白胡椒粉2 小撮
-
柚子醋20 克
-
新鲜金枪鱼 切5×2厘米片120 克
-
蛋黄 选用可生食的鸡蛋蛋黄1 颗
-
葱 切末2 根
-
柠檬皮 切末1 片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
527.5 mg
Białko
45.6 g
Kalorie
3829 kJ /
916 kcal
Tłuszcz
46.6 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
78.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬日暖锅料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny