金枪鱼柚子醋拌饭

金枪鱼柚子醋拌饭

5.0 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
1 人份

Składniki

  • 白米饭 热的
    200 克
  • 寿司醋
    15 克
  • 牛油果 去皮去核取果肉,切块
    70 克
  • 特级初榨橄榄油
    25 克
  • 2 小撮
  • 白胡椒粉
    2 小撮
  • 柚子醋
    20 克
  • 新鲜金枪鱼 切5×2厘米片
    120 克
  • 蛋黄 选用可生食的鸡蛋蛋黄
    1 颗
  • 切末
    2 根
  • 柠檬皮 切末
    1 片

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 527.5 mg
Białko 45.6 g
Kalorie 3829 kJ / 916 kcal
Tłuszcz 46.6 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 78.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...