Gresskardoughnut-fingre

Gresskardoughnut-fingre

Brak ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
40 stykker

Składniki

  • gresskarkjøtt delt i biter (3-4 cm)
    450 g
  • vann
    700 g
  • havsalt
    2 klype
  • tørrgjær
    1 ½ ts
  • hvetemel, fint
    300 g
  • finkornet sukker
    1 ts
  • kanel, malt pluss 1 ts, eller etter smak
    1 ss
  • finkornet sukker
    80 g
  • vegetabilsk olje til steking

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 stykke

Białko 1.1 g
Kalorie 367 kJ / 88 kcal
Tłuszcz 5.8 g
Węglowodany 7.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie