Urządzenia i Akcesoria
Gresskardoughnut-fingre
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
40 stykker
Składniki
-
gresskarkjøtt delt i biter (3-4 cm)450 g
-
vann700 g
-
havsalt2 klype
-
tørrgjær1 ½ ts
-
hvetemel, fint300 g
-
finkornet sukker1 ts
-
kanel, malt pluss 1 ts, eller etter smak1 ss
-
finkornet sukker80 g
-
vegetabilsk olje til steking
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stykke
Białko
1.1 g
Kalorie
367 kJ /
88 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Węglowodany
7.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gresskar
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Brak ocen
Blomkål- og fennikelnuggets med ajvar
Brak ocen
Djevelegg
Brak ocen
Rød linsetofu
8 godz. 30 min
Walisisk toast med søt sylteagurk
Brak ocen
Minitaco med scampi og vårgrønt
Brak ocen
Temaki sushi (TM6)
Brak ocen
Kringler
1 godz. 35 min
Klassisk Flammkuchen
1 godz.
Soyamelk og dampede boller
Brak ocen
Vietnamesiske kjøttboller med chilisaus
Brak ocen
Gule egg
Brak ocen