Urządzenia i Akcesoria
Gresskarquiche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
12 porsjon
Składniki
Deig
-
hvetemel250 g
-
smør, usaltet kaldt, i terninger, pluss ekstra til smøring150 g
-
egg, stort (63-73 g)1
-
hvitvinseddik1 ss
-
havsalt1 ts
Fyll
-
emmentaler ost delt i biter (2 cm)100 g
-
persille, fersk kun blader1 kvist
-
gresskarkjøtt delt i biter (2-3 cm)500 g
-
løk delt i fire150 g
-
baconterninger150 g
-
olivenolje20 g
-
crème fraîche, min 30% fett280 g
-
egg, store (63-73 g)3
-
gressløk, fersk hakket2 ss
-
havsalt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
-
muskatnøtt, malt¼ ts
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
9.6 g
Kalorie
1571 kJ /
375 kcal
Tłuszcz
29.1 g
Węglowodany
18.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gresskar
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ciabattine
Brak ocen
Vegetariske pølseruller
Brak ocen
Australske Kjøttpaier
Brak ocen
Havrekjeks
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 godz. 35 min
Quinoamuffins med skinke og ost
1 godz. 30 min
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Brak ocen
Speltpizza med sikori og taleggio
Brak ocen
Vannkringle
1 godz.
Potetlefse
1 godz.
Terte med purre og skinke
1 godz. 55 min