Urządzenia i Akcesoria
Gresskar og spinatpai
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 porsjoner
Składniki
Fyll
-
løk delt i fire200 g
-
"extra virgin" olivenolje50 g
-
gresskarkjøtt i terninger (3 cm)400 g
-
spinatblader, ferske400 g
-
havsalt1 ts
-
malt svart pepper1 klype
-
muskatnøtt, malt1 klype
-
egg, store (63-73 g) pisket3
Deig
-
hvetemel pluss ekstra til dryssing400 g
-
solsikkeolje70 g
-
vann150 g
-
havsalt1 ts
-
egg pisket, til pensling1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
9.4 g
Kalorie
1585 kJ /
379 kcal
Tłuszcz
19.1 g
Węglowodany
42.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gresskar
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ciabattine
Brak ocen
Vegetariske pølseruller
Brak ocen
Australske Kjøttpaier
Brak ocen
Havrekjeks
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 godz. 35 min
Quinoamuffins med skinke og ost
1 godz. 30 min
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Brak ocen
Speltpizza med sikori og taleggio
Brak ocen
Vannkringle
1 godz.
Potetlefse
1 godz.
Terte med purre og skinke
1 godz. 55 min