Gresskar og spinatpai

Gresskar og spinatpai

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 porsjoner

Składniki

Fyll
  • løk delt i fire
    200 g
  • "extra virgin" olivenolje
    50 g
  • gresskarkjøtt i terninger (3 cm)
    400 g
  • spinatblader, ferske
    400 g
  • havsalt
    1 ts
  • malt svart pepper
    1 klype
  • muskatnøtt, malt
    1 klype
  • egg, store (63-73 g) pisket
    3
Deig
  • hvetemel pluss ekstra til dryssing
    400 g
  • solsikkeolje
    70 g
  • vann
    150 g
  • havsalt
    1 ts
  • egg pisket, til pensling
    1

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 9.4 g
Kalorie 1585 kJ / 379 kcal
Tłuszcz 19.1 g
Węglowodany 42.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie