Urządzenia i Akcesoria
Terte med gresskar, feta og karamellisert løk
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 porsjoner
Składniki
-
filodeig8 ark
-
smør smeltet, pluss ekstra til smøring60 g
-
rødløk delt i fire170 g
-
olivenolje10 g
-
balsamico10 g
-
brunt sukker10 g
-
hvitløksfedd1
-
havsalt3 klyper
-
gresskarkjøtt i terninger (1 cm)550 g
-
honning15 g
-
malt svart pepper eller etter smak2 klyper
-
babyspinat, fersk200 g
-
fløte, krem, 30-40% fett40 g
-
egg, store (63-73 g)2
-
cherrytomater delt i to15
-
fetaost i terninger (1 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
8.9 g
Kalorie
1091 kJ /
261 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gresskar
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ciabattine
Brak ocen
Vegetariske pølseruller
Brak ocen
Australske Kjøttpaier
Brak ocen
Havrekjeks
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 godz. 35 min
Quinoamuffins med skinke og ost
1 godz. 30 min
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Brak ocen
Speltpizza med sikori og taleggio
Brak ocen
Vannkringle
1 godz.
Potetlefse
1 godz.
Terte med purre og skinke
1 godz. 55 min