Urządzenia i Akcesoria
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 porce
Składniki
-
1 polévková lžíce olivového oleje
-
1 stroužek česneku velký
-
2 polévkové lžíce rajčatového protlaku
-
1 čajová lžička oregána, suchého
-
3 špetky soli
-
1 špetka pepře, mletého
-
440 gramů jehněčího masa 4 steaky
-
1000 gramů vody
Brambory
-
750 gramů brambor malých
-
1 polévková lžíce olivového oleje
-
1 čajová lžička citrónové kůry strouhané
-
4 lístky čerstvé máty
Mrkev
-
400 gramů mrkve na kousky
-
1 čajová lžička kmínu drceného
-
10 gramů másla
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
21.1 g
Kalorie
2851 kJ /
681 kcal
Tłuszcz
48.8 g
Błonnik
5.1 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Maso v páře
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Celé kuřátko na pomerančích
1 godz. 25 min
Kuřecí kapsy s bramborami a zeleninou
54 min
Bramborový salát s červenou řepou
40 min
Mléčné knedlíky
40 min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2 godz.
Krůtí rolky s rýží
40 min
Brambory s tvarohem a zeleninou
40 min
Tandoori
5 min
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1 godz. 50 min
Bengálský jogurtový dezert Bhapa doi
Brak ocen
Kuře alla cacciatora
50 min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1 godz. 25 min