Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů lesních hub, sušených
- 500 gramů krůtích prsou, bez kůže, na plátky
- 2 polévkové lžíce sójové omáčky
- 2 čajové lžičky hnědého cukru
- 2 čajové lžičky soli
- 2 polévkové lžíce kukuřičného škrobu
- 60 gramů oleje
- 800 gramů vody
- 1 kostka drůbežího bujónu
- 350 gramů rýže
- 10 gramů zázvoru, čerstvého, na plátky
- 4 kusy jarní cibulky, na kolečka
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2767 kJ / 661 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 60.2 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
- Błonnik
- 15.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25 min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 min
Krůtí plátky na houbách
50 Min
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1u. 20min
Krůtí rolky s rýží
40 Min
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1 Std.
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1 Std. 10 Min
Krůtí stehno ve slanině s bramborami
1h 40 min
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40 Min
Kuře na bylinkách se zeleninou v páře
1 Std.
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25 min
Kuřecí prsa v jogurtové omáčce s bramborami
40 Min