Urządzenia i Akcesoria
Hrášková kaše
Przygotowanie 7 min
Czas całkowity 13 min
3 porce
Składniki
-
100 gramů jarní cibulky 3 kusy
-
20 gramů olivového oleje
-
2 snítky čerstvé máty
-
450 gramů hrášku, zeleného, mraženého
-
1 polévková lžíce másla
-
1 čajová lžička mořské soli, hrubé
-
1 špetka pepře, mletého
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
10.6 g
Kalorie
982 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Luštěniny
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Dort s máslovým krémem
1 godz. 45 min
Chřestová polévka se šunkou Serrano
35 min
Houskové knedlíky
50 min
Chléb s chilli
4 godz. 30 min
Zeleninovo ovocný salát
10 min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40 min
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50 min
Dušené vepřové maso se ciderem
1 godz. 40 min
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13 godz. 30 min
Dršťková polévka
1 godz.
Dušená mrkev
20 min
Játrová rýže
35 min