Urządzenia i Akcesoria
Hrášková kaše
Przygotowanie 7 min
Czas całkowity 13 min
3 porce
Składniki
-
100 gramů jarní cibulky 3 kusy
-
20 gramů olivového oleje
-
2 snítky čerstvé máty
-
450 gramů hrášku, zeleného, mraženého
-
1 polévková lžíce másla
-
1 čajová lžička mořské soli, hrubé
-
1 špetka pepře, mletého
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
10.6 g
Kalorie
982 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Luštěniny
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Kroupoto s chřestem, baby mrkví a červenou řepou
1 godz. 5 min
Péřové bramborové knedlíky
1 godz. 10 min
Bramborové knedlíky
50 min
Knedlíky z bramborového těsta s houbami
40 min
Zajíčci s tvarohovou náplní
2 godz. 15 min
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Brak ocen
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2 godz. 50 min
Květáková polévka s krutony
30 min
Rybí polévka s pórkem
35 min
Rybí polévka se zeleninou
30 min
Škvarková pomazánka
5 min
Koprová omáčka
20 min