Urządzenia i Akcesoria
Hrášková kaše
Przygotowanie 7 min
Czas całkowity 13 min
3 porce
Składniki
-
100 gramů jarní cibulky 3 kusy
-
20 gramů olivového oleje
-
2 snítky čerstvé máty
-
450 gramů hrášku, zeleného, mraženého
-
1 polévková lžíce másla
-
1 čajová lžička mořské soli, hrubé
-
1 špetka pepře, mletého
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
10.6 g
Kalorie
982 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Luštěniny
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Drožďové knedlíčky
30 min
Péřové bramborové knedlíky
1 godz. 10 min
Huspenina
2 godz. 25 min
Chlupaté knedlíky
1 godz. 5 min
Rajčatovo-tvarohové pletence
1 godz. 10 min
Čočka na kyselo
2 godz. 55 min
Velikonoční bochánky
2 godz. 50 min
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1 godz.
Cizrnová polévka se slaninou
40 min
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2 godz. 10 min
RAW jablečné koláčky s makovou náplní
10 min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 min