Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 gramů olivového oleje
-
1
kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
lub 1 vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty, domácí - 1 špetka sušeného mletého česneku
- 1 čajová lžička oregana, sušeného (opcjonalnie)
-
100
gramů salámu chorizo, na plátky (1 cm)
lub 100 gramů kostiček slaniny - 80 gramů plátků žampiónů, sterilovaných (okapaných)
-
300
gramů rajčatové omáčky
lub 300 gramů rajčatové passaty - 600 gramů vody
- 300 gramů těstovin, typu penne rigate, nebo podobných krátkých těstovin
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 303.3 kJ / 1270.3 kcal
- Białko
- 10.2 g
- Węglowodany
- 36.9 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Błonnik
- 3.5 g
Alternatywne przepisy
Penne s lososem a bazalkovou smetanou
45 Min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1 godz.
Těstoviny penne s houbami
35 min
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1h 15min
Zámecké rizoto
35 min
Těstovinový salát s ořechy
15 min
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
1 godz.
Bramborové koláčky s prejtem a červenou cibulí
Ninguna valoración
Smetanové brambory se špenátem
50 min
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30 min
Rajčatová rýže
30 min
Růžové fusilli
30 min