sous-vide慢煮鱿鱼酿配南瓜

sous-vide慢煮鱿鱼酿配南瓜

5.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份

Składniki

sous-vide慢煮鱿鱼酿
  • 小鱿鱼 (每个约100克)
    8 个
  • 小洋葱
    30 克
  • 特级初榨橄榄油
    40 克
  • 3 小撮
  • 白胡椒粉
    3 小撮
  • 干的隔夜面包 掰碎
    100 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 新鲜欧芹 洗净,只取叶子
    15 克
  • 刺山柑(capers) 无盐的
    1 汤匙
  • 去核橄榄
    30 克
  • (大约),确保袋子被水完全覆盖
    1500 克
  • 柠檬汁
    30 克
南瓜配菜
  • 500 克
  • 南瓜肉 切成1厘米丁
    400 克
  • 无盐黄油
    30 克
  • 特级初榨橄榄油
    20 克
  • 2 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 342.7 mg
Białko 34.3 g
Kalorie 1800.3 kJ / 430 kcal
Tłuszcz 20.6 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 27.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...