Urządzenia i Akcesoria
sous-vide慢煮西葫芦
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
水1500 克
-
柠檬汁30 克
-
西葫芦 切2.5×2.5厘米块300 克
-
特级初榨橄榄油30 克
-
盐1 - 2 小撮
-
新鲜薄荷3 - 4 片
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
15.5 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
655.2 kJ /
156.5 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
慢煮美味
30 Przepisów
Chiny
Chiny