sous-vide慢煮西葫芦

sous-vide慢煮西葫芦

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 1500 克
  • 柠檬汁
    30 克
  • 西葫芦 切2.5×2.5厘米块
    300 克
  • 特级初榨橄榄油
    30 克
  • 1 - 2 小撮
  • 新鲜薄荷
    3 - 4 片

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 15.5 mg
Białko 1.8 g
Kalorie 655.2 kJ / 156.5 kcal
Tłuszcz 15.2 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...