Mini cheesecake alla banana

Mini cheesecake alla banana

3.4 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 120 g di biscotti secchi al cioccolato
  • 50 g di burro a pezzi
  • 50 g di cioccolato fondente (75% di cacao) a pezzi
  • 70 g di banana a pezzi
  • 1 cucchiaio di cocco grattugiato
  • 20 g di zucchero a velo
  • 50 g di mascarpone
  • 100 g di ricotta mista (vaccina e di pecora)
  • 70 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 3 fogli di gelatina (6 g) ammollati per 10 minuti in acqua fredda

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 323 kcal / 1351 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 22.3 g
Węglowodany 27.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...