Urządzenia i Akcesoria
Risotto ai funghi CucinaBarilla
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 porzioni
Składniki
-
1 kit Risotto ai funghi CucinaBarilla
-
420 g di acqua
-
1 pizzico di sale (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
1.9 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1328 kJ /
313 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
65.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Il gusto si fa smart
8 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Risotto ai funghi
30 min
Crema pasticcera sottovuoto
1 godz.
Risotto con verdure e sogliola
40 min
Risotto ai frutti di mare e Sedanini alla crema di peperoni (Bimby Friend)
1 godz.
Insalata di riso, funghi e salmone
40 min
Risotto alla milanese CucinaBarilla
20 min
Risotto ai funghi (Bimby Friend)
35 min
Risotto ai funghi
35 min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2 godz.
Formaggio vegano grattugiato
15 min
Salsa all'arancia
25 min
Risotto ai funghi porcini
35 min