Risotto ai funghi CucinaBarilla

Risotto ai funghi CucinaBarilla

2.9 23 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 porzioni

Składniki

  • kit Risotto ai funghi CucinaBarilla
    1
  • di acqua
    420 g
  • di sale (opcjonalnie)
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 313 kcal / 1328 kJ
Białko 7.2 g
Tłuszcz 2.4 g
Węglowodany 65.1 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Sód 1.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...