土豆面包

土豆面包

4.5 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 个

Składniki

  • 吉士粉
    50 克
  • 可可粉 (约1克)
    ½ 茶匙
  • 黑芝麻 (约2克)
    ½ 茶匙
  • 高筋面粉
    200 克
  • 木薯淀粉
    30 克
  • 糯米粉
    30 克
  • 牛奶
    120 克
  • 鸡蛋(约53-63克)
    1 颗
  • 橄榄油
    20 克
  • 2 小撮
  • 蒸煮用
    500 克
  • 土豆 去皮,切约0.5厘米厚片
    400 克
  • 20 克
  • 黑胡椒粉
    1 小撮

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 22.3 mg
Białko 5.7 g
Kalorie 964 kJ / 230.6 kcal
Tłuszcz 4.2 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 42.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...