Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 200 g di acqua
- 80 g di burro, non salato
- 30 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 150 g di farina bianca
- 3 uova
Frittura
- 2 litri di olio per friggere (v. Consigli)
- 70 g di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 228 kJ / 55 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 4 g