Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g Milch
- 100 g Zucker
- 2 Prisen Salz
- 440 g weißer Rundkornreis (Milchreis)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 869 kJ / 208 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0.6 g
Alternatywne przepisy
Überbackene Hühnerbrust in Tomatensauce mit Erdäpfelpüree
1h
Lauch dünsten
20 min
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
50min
Spaghetti Carbonara
25 min
Lasagne
1h 45min
Menü: Rindergulasch mit Semmelknödeln und Cheesecakes
2h 10min
Menü: Kalbsrahmgulasch mit Kartoffeln; Winter-Cheesecake im Glas
1h 20min
Zucchinicremesuppe (XXL)
35 min
Erdbeereis
5 min
Birnen- und Apfelkompott (XXL)
3 Std.
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar) mit Erdäpfelpüree
1h 15min
Zitronenlimonade zuckerreduziert
5 min