Urządzenia i Akcesoria
Cozer 6 salsichas Frankfurt
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 unidades
Składniki
-
500 g caldo de carne líquidoágua500 g
-
salsichas Frankfurt6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
371.9 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
574.3 kJ /
137.3 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Básicos para cozer
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Cozer 12-14 salsichas Frankfurt
20 min
Cozer 500 g de bife de vaca
35 min
Cozer 500 g de lombinho de porco
30 min
Cozer 500 g de maçã
35 min
Cozer 200-400 g de maçã
35 min
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55 min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 min
Cozer 550-800 g de cenoura
40 min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 min
Cozer 200-500 g de ervilhas
25 min
Cozer 200-500 g de cenoura
35 min