Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 fire ceapă verde, curățate și tăiate bucăți
- 500 g cârnați de porc cruzi, scoși din membrană (vezi recomandare)
- 1 linguriță cimbru uscat
- 1 linguriță pătrunjel uscat
- 20 g sos Worcestershire
- 375 g aluat pentru foitaj (Foaie de 25 x 40 cm - vezi recomandare)
- 1 ou, ușor bătut
- ketchup, pentru servire
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2810 kJ / 669.1 kcal
- Białko
- 22.5 g
- Węglowodany
- 39.6 g
- Tłuszcz
- 46.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.8 g
- Błonnik
- 5.7 g
- Sód
- 1229.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartă cu lămâie și bezea
2h 30 min
Paris-Brest
6 godz. 40 min
Obraji de porc sous-vide în vin roșu
Brak ocen
Bufnițe din brânză
Brak ocen
Affogato cu ciocolată și brandy
Brak ocen
Chifteluțe în sos de roșii, gătite lent
3 Std. 40 Min
Ruladă cu 3 feluri de carne
2j 5 menit
Bomboane de Crăciun cu ciocolată albă
40 menit
Plăcințele cu fructe de pădure
1h 50 min
Salată de orez
1j
Acadele de carne
1j
Cartofi Hasselback
1h 5min