Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aluat de choux
- 150 g apă
- 80 g unt nesărat, moale
- 1 priză sare de mare
- 2 linguriță zahăr extrafin
- 120 g făină
- 3 ou mijlociu (53-63 g)
Umplutură de cremă
- 130 g zahăr extrafin
- 1 păstaie de vanilie, tăiată în lungime, doar semințele scoase
- 250 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- 250 g mascarpone
- 500 g fructe de pădure roșii, în amestec, proaspete
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1370 kJ / 328 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 23.7 g
- Tłuszcz
- 21.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartă cu lămâie și bezea
2h 30min
Melc din melcișori cu unt și verdețuri
Brak ocen
Tartă Tatin
1 godz.
Obraji de porc sous-vide în vin roșu
Brak ocen
Pachețele vegane de vară
35 min
Chifle-arici cu ciocolată
2h 30min
Pere în vin roșu, gătite lent
Brak ocen
Burgeri-clovni
2h
Bomboane de Crăciun cu ciocolată albă
40 min
Pavlova cu zmeură și așchii de ciocolată
4 godz. 40 min
Dacquoise cu zmeură
2h
Clătite de cartofi
45 Min