Urządzenia i Akcesoria
Saleuri cu șuncă și ierburi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
24 bucăți
Składniki
-
aluat de foietaj, congelat 2 foi1 ambalaj
-
frunze de cimbru proaspăt6 fire
-
frunze de pătrunjel proaspăt12 fire
-
frunze de busuioc proaspăt16
-
brânză Gruyère cuburi155 g
-
șuncă de Parma feliile separate115 g
-
ou mare (63-73 g)1
-
apă1 linguriță
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bucată
Sód
120 mg
Białko
3 g
Kalorie
255 kJ /
61 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cadouri
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Steluțe de crăciun
2 godz.
Flan cu ciocolată, gătit la aburi
7 godz.
Flan spaniol
7 godz. 55 min
Fursecuri cu portocală și stafide
1 godz.
Mușchi de vită cu unt Café de Paris
Brak ocen
Orez negru lipicios cu taro și înghețată cu matcha albastră
Brak ocen
Macarons cu căpșune și apă de trandafiri
2 godz. 50 min
Mini calzone cu spanac
2 godz. 35 min
Tiramisu de căpșune
1 godz.
Rulouri cu stafide sultanine, măr și budincă
2 godz. 40 min
Gogoși cu unt de arahide și gem
2 godz. 40 min
Batoane din plăcintă cu mere
1 godz. 20 min