Domnul Cap de Roșie (Roșii umplute cu orez și ton)

Domnul Cap de Roșie (Roșii umplute cu orez și ton)

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porții

Składniki

  • apă
    1200 g
  • dovlecei tăiați cuburi (0,5-1 cm)
    70 g
  • orez tip basmati
    80 g
  • roșii (Ø min. 5-6 cm)
    4
  • ulei de măsline extravirgin
    15 g
  • oțet balsamic
    1 lingură
  • sare
    1 - 2 prize
  • parmezan tăiat subțire cu ajutorul unui cuțit de curățat legume
    20 g
    20 g brânză Emmenthal, tăiată cuburi (1 cm)
  • ton în ulei scurs bine
    60 g
  • măsline verzi, fără sâmburi
    2
  • felie de brânză topită
    1
  • frunze de busuioc proaspăt spălate și zvântate
    4 - 5

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 9.6 g
Kalorie 820 kJ / 196 kcal
Tłuszcz 9.1 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 20.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...