Wersje kompatybilne
Domnul Cap de Roșie (Roșii umplute cu orez și ton)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g apă
- 70 g dovlecei, tăiați cuburi (0,5-1 cm)
- 80 g orez tip basmati
- 4 roșii (Ø min. 5-6 cm)
- 15 g ulei de măsline extravirgin
- 1 lingură oțet balsamic
- 1 - 2 prize sare
-
20
g parmezan, tăiat subțire cu ajutorul unui cuțit de curățat legume
lub 20 g brânză Emmenthal, tăiată cuburi (1 cm) - 60 g ton în ulei, scurs bine
- 2 măsline verzi, fără sâmburi
- 1 felie de brânză topită
- 4 - 5 frunze de busuioc proaspăt, spălate și zvântate
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 820 kJ / 196 kcal
- Białko
- 9.6 g
- Węglowodany
- 20.1 g
- Tłuszcz
- 9.1 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cocktail cu ceai negru și rom
1h 30min
Semifreddo cu ciocolată /cafea
6 Std. 25 Min
Brunch est-european
Brak ocen
Mini taco cu crevete și varză de frunze
Brak ocen
Chili con carne
40 Min
Salsa verde
10 Min
Rulouri de pancetta cu umplutură de caise (Australia)
Brak ocen
Crevete proaspete sous-vide
Brak ocen
Bavareză de sparanghel
Brak ocen
Caipirinha
Brak ocen
Bolul cu carne de porc și hoisin
30 Min
Pot-au-feu
Brak ocen