Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
-
700 - 1000
g batata cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
lub 700 - 1000 g batata-doce cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 273.8 kJ / 65.5 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 14.9 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 7.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 200-500 g de cenoura
35 min
Cozer 400-900 g de couve-flor
35 min
Cozer 550-800 g de cenoura
40 min
Cozer 300 g de couve-flor
25min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35 min
Cozer 400-800 g de feijão-verde
40 min
Cozer 250 g de brócolos
20 min
Cozer 5-6 filetes de peixe
25min
Cozer 400-800 g de brócolos
35 min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 min