蕃薯菜包

蕃薯菜包

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 個

Składniki

  • 紅蘿蔔 切塊
    100 克
  • 乾香菇 切塊
    10 朵
  • 30 克
  • 新鮮竹筍 切丁,先以滾水川燙去除澀味
    600 克
  • 豬絞肉
    150 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 香油
    ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 地瓜 切塊
    600 克
  • 1000 克
  • 地瓜粉
    300 克
  • 30 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 2.649 g
Kalorie 541 kJ / 129 kcal
Tłuszcz 2.058 g
Błonnik 1.737 g
Węglowodany 25.38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...