剝皮辣椒牛肉片

剝皮辣椒牛肉片

4.7 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 牛肉片
    250 克
  • 醬油
    15 克
  • 米酒
    15 克
  • 太白粉
    ½ 茶匙
  • 15 克
  • 蒜頭 切片
    10 克
  • 新鮮香菇 切條(約0.5公分)
    30 克
  • 紅蘿蔔 切條(約0.5公分)
    50 克
  • 剝皮辣椒 切段(約3公分),另備30克剝皮辣椒湯汁
    100 克
  • 黑胡椒粗粒
    1 小撮
  • 切段(約5公分)
    2 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 2367 mg
Białko 53.3 g
Kalorie 2379.3 kJ / 569.1 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 147 g
Węglowodany 34.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...