剝皮辣椒牛肉片
TM6 TM5

剝皮辣椒牛肉片

4.7 (3 oceny)

Składniki

  • 250 克 牛肉片
  • 15 克 醬油
  • 15 克 米酒
  • ½ 茶匙 太白粉
  • 15 克 油
  • 10 克 蒜頭 ,切片
  • 30 克 新鮮香菇 ,切條(約0.5公分)
  • 50 克 紅蘿蔔 ,切條(約0.5公分)
  • 100 克 剝皮辣椒 ,切段(約3公分),另備30克剝皮辣椒湯汁
  • 1 小撮 黑胡椒粗粒
  • 2 根 蔥 ,切段(約5公分)

Wartości odżywcze
na 4 人份
Kalorie
2379.3 kJ / 569.1 kcal
Białko
53.3 g
Węglowodany
34.2 g
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
147 g
Błonnik
3.8 g
Sód
2367 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy