Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 10 克 油
- 300 克 山蘇 ,切段(約5公分)
- 1 大匙 樹子
- 50 克 小魚乾 ,用水沖洗、瀝乾
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 638 kJ / 152 kcal
- Białko
- 10.905 g
- Węglowodany
- 3.915 g
- Tłuszcz
- 3.681 g
- Błonnik
- 0.033 g