Urządzenia i Akcesoria
筊白筍炒肉絲
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
紅蘿蔔 去皮,切條20 克
-
豬肉 切條100 克
-
筊白筍 切條250 克
-
鹽½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.585 g
Kalorie
366 kJ /
87 kcal
Tłuszcz
5.198 g
Błonnik
1.475 g
Węglowodany
3.216 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan