Urządzenia i Akcesoria
法式鹹派
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 塊
Składniki
-
格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) (opcjonalnie) 切塊50 克
派皮
-
奶油 多備一些塗抹用75 克
-
麵粉 多備一些作手粉150 克
-
鹽½ 茶匙
-
水50 克
餡料
-
培根丁200 克
-
蛋4 顆
-
牛奶50 克
-
100 克 鮮奶油法式酸奶油100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 塊
Białko
13 g
Kalorie
1215 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan