Urządzenia i Akcesoria
滷里肌肉
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 片
Składniki
-
水800 克
-
醬油160 克
-
蒜頭 拍扁30 克
-
蔥 切段(約4公分)40 克
-
糖80 克
-
米酒100 克
-
豬里肌肉 切片(約0.5公分)300 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Białko
18 g
Kalorie
1289.8 kJ /
308.5 kcal
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
27.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan