滷里肌肉

滷里肌肉

2.7 3 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 片

Składniki

  • 800 克
  • 醬油
    160 克
  • 蒜頭 拍扁
    30 克
  • 切段(約4公分)
    40 克
  • 80 克
  • 米酒
    100 克
  • 豬里肌肉 切片(約0.5公分)
    300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 片

Białko 18 g
Kalorie 1289.8 kJ / 308.5 kcal
Tłuszcz 10.8 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 27.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...