Urządzenia i Akcesoria
美式經典肉桂卷
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
8 塊
Składniki
肉桂餡
-
奶油 切塊,室溫軟化70 克
-
100 克 核桃胡桃100 克
-
二砂糖5 大匙
-
肉桂粉2 大匙
麵包卷
-
牛奶125 克
-
糖55 克
-
鹽1 小撮
-
乾酵母粉 (約1½茶匙)½ 大匙
-
蛋 (大型) (約65克)1 顆
-
高筋麵粉290 克
奶油乳酪糖霜
-
冰糖粉50 克
-
奶油乳酪50 克
-
奶油 切塊30 克
-
牛奶2 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 塊
Białko
8.5 g
Kalorie
1696 kJ /
405 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
47.6 g