燴炒甜椒腰花

燴炒甜椒腰花

3.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 20 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切片
    40 克
  • 新鮮杏鮑菇 切塊
    100 克
  • 新鮮香菇 切塊
    100 克
  • 青椒 切片
    150 克
  • 紅甜椒 切片
    60 克
  • 黃甜椒 切片
    60 克
  • 甜豌豆 捏去頭尾
    50 克
  • 素腰花
    120 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 6.689 g
Kalorie 680 kJ / 162 kcal
Tłuszcz 10.463 g
Błonnik 4.742 g
Węglowodany 12.62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...