Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 - 250 g de leguminosas, secas (p.ej. garbanzos, lentajas, frijoles)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 1306 kJ / 312 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 17 g
- Sód
- 6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne de ave picada (carne blanca, 500 g)
1 godz. 10 min
Hierbas picadas (5 g)
5 Min
Granos de cereal molidos (150-250 g)
5 Min
Carne de ave molida (carne blanca, 300 g)
1 Std. 5 Min
Carne de cerdo picada (500 g)
1 godz. 10 min
Mezcla de finas hierbas picadas
5 Min
Hierbas picadas (30-40 g)
10 Min
Hierbas picadas (10-25 g)
10 Min
Chocolate amargo rallado fino (polvo de chocolate, 250-300 g)
5 Min
Avellanas, nueces de la India o cacahuates molido fino (100 g)
5 Min
Ajo picado (10-20 g)
10 Min
Eneldo picado
Brak ocen