Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 - 40 g mezcla de hierbas frescas (perejil, cilantro, salvia, tomillo, menta), sólo hojas
- Wartości odżywcze
- na 30 gramo
- Kalorie
- 144 kJ / 36 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 13 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne de ave molida (carne blanca, 300 g)
1 godz. 5 min
Cebolla picada (100-200 g)
5 dk
Cebolla picada (30-70 g)
5 dk
Ajo picado (10-20 g)
10min
Mezcla de finas hierbas picadas
5 dk
Cebollas picadas (400-500 g)
10min
Papa y camote rallado (200-500 g)
15 Min
Eneldo picado
Brak ocen
Hierbas picadas (10-25 g)
10min
Nueces picadas gruesas (100 g)
5 dk
Hierbas picadas (5 g)
5 dk
Cebollas picadas (220-350 g)
10min