Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 g de chabacanos, frescos, en mitades, sin semilla
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 193 kJ / 46 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta con pollo y verduras al vapor
50min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25min
Brochetas de pollo con arroz y salsa de mango
50min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25min
Pescado con ajo y chile de árbol
40min
Nueces picadas gruesas (300 g)
5 Min
Crema de verduras, arroz con pescado y crumble de manzana para dos
1h 10min
Corona de costillas de cerdo con aderezo de quesos
3h
Chabacanos al vapor (300-500 g) en cestillo
Keine Bewertungen
Crema de jitomate y Filetes de pescado con papas
50min
Buñuelos de feria con miel de guayaba y piloncillo
55min
Calabacitas al vapor
25min