Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 g de chabacanos, frescos, en mitades, sin semilla
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 193 kJ / 46 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Ajo picado (100 g)
15min
Carne de ave molida (carne blanca, 300 g)
1 godz. 5 min
Carne de ave picada (carne blanca, 500 g)
1h 10min
Carne de cerdo picada (500 g)
1h 10min
Mezcla de finas hierbas picadas
5 min
Pastelitos de robalo
35 Min
Papa y camote rallado (200-500 g)
15min
Estofado holandés en Cocción lenta TM6
4h 30 min
Rollos de carne
1h 10min
Carne de cordero picada (300 g)
Ninguna valoración
Chabacanos al vapor (300-500 g) en cestillo
Ninguna valoración