Urządzenia i Akcesoria
Ruibarbo al vapor (300-450 g) en cestillo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
300 gramo
Składniki
-
500 g agua
-
300 - 450 g ruibarbo en piezas (1.5-2 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramo
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
82 kJ /
20 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Tarta fina de frambuesas
1 godz. 45 min
Papilla de verduras con pollo
30 min
Papilla de res y calabacita
20 min
Croquetas de atún
40 min
Papilla de pollo, ejote, jitomate y cilantro
20 min
Papilla de res, arroz y calabacita
40 min
Papilla de habas, res y espinaca
1 godz. 10 min
Papilla de calabacita, arroz y pollo
30 min
Papilla de lentejas, arroz y pollo
50 min
Papilla de espinaca, manzana y apio
20 min
Pastel de moras y crema
2 godz. 15 min
Pasta con frijoles
35 min