Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g agua
- 300 - 400 g de chabacanos, sin semilla, en mitades
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 193 kJ / 46 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Zanahorias baby al vapor (700-1200 g) en Varoma
35min
Chabacanos al vapor (500 g) en Varoma
Brak ocen
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30 min
Cuartos de pera al vapor (200-400 g) en cestillo
15min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min