Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g agua
- 300 - 400 g de chabacanos, sin semilla, en mitades
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 193 kJ / 46 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Zanahorias baby al vapor (700-1200 g) en Varoma
35min
Cuartos de pera al vapor (200-400 g) en cestillo
15 Min
Champiñones en cuartos al vapor (400-500 g) en Varoma
25min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20min
Papilla de ciruela pasa
20min
Calabacitas al vapor
25min