Urządzenia i Akcesoria
Apio nabo al vapor (500-800 g) en Varoma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
500 gramos
Składniki
-
500 g de agua
-
500 - 800 g de apio nabo en trozos (2-3 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramos
Sód
5 mg
Białko
2 g
Kalorie
120 kJ /
28 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pechugas de pollo al vapor (3)
30 Min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25 Min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 Min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 Min
Apio nabo al vapor (200-450 g) en cestillo
20 Min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 Min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 Min