Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 200 - 500 g de chirivías, peladas y en trozos
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 264 kJ / 63 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Zanahorias ralladas (100-180 g)
5 min
Ajo picado (10-20 g)
10 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Semillas de amapola molidas
5 min
Leguminosas molidas (150-250 g)
5 min
Cebollas sofritas 300 g
20 min
Zanahorias ralladas (500-700 g)
10 min
Ensalada de lentejas y berros
1j 25 menit
Queso rallado, semi duro (300 g)
5 min
Tocino y champiñones sofritos TM6
20 min