Urządzenia i Akcesoria
Chirivías al vapor (200-500 g) en cestillo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
200 gramos
Składniki
-
500 g de agua
-
200 - 500 g de chirivías peladas y en trozos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramo
Sód
8 mg
Białko
1 g
Kalorie
264 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Remolacha cocida (Pelar)
40 min
Paquetes de pescado al vapor con acelgas
40 min
Omelette de ensalada griega
35 min
Salchichas Frankfurt al vapor (6)
15 min
Manzanas al vapor (500 g) en Varoma
25 min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min
Apio nabo al vapor (500-800 g) en Varoma
Brak ocen
Brócoli al vapor (400 g) en Varoma
25 min
Apio nabo al vapor (200-450 g) en cestillo
20 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 min
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min